Hinaus- ja huoltopalvelut Limingassa ja Oulunseudulla vuosien ammattitaidolla 24h vuorokaudessa sinua varten

Mitä töitä teemme?

Kokonaisvaltaista palvelua kellon aikaan katsomatta. Tavoitteemme on, että kohdatessasi ajoneuvosi kanssa ongelmia avustamme sinua viimeiseen saakka. Haluamme että olet tyytyväinen ja pääset turvallisesti jatkamaan matkaa ajoneuvollasi. Oma nykyaikainen ajoneuvokalustomme on erikoisvarusteltua ja suunniteltu mitä erinlaisimpien ongelmien selvittämiseen liikenteessä mitä vain voit kohdata. Olipa se sitten ojaan suistuminen tai häiriövalon syttyminen mittaristoon.

Yrittäjä kysy lisätietoja miten voimme avustaa ja varmistaa ajoneuvosi toiminnan, jotta sinä voit keskittyä omien töidesi tekemiseen! Voimme vaikkapa noutaa pakettiautosi illalla pihastasi, huoltaa ja palauttaa aamulla pihaasi valmiina lähtemään töihin.


Hinaus- ja kuljetustyöt

Kuljetamme ajoneuvosi turvallisesti haluamaasi osoitteeseen. Voimme myös kuljettaa kaksi ajoneuvoa yhtäaikaa esimerkiksi kolaripaikalta.

Mopot, moottoripyörät, henkilöautot, pakettiautot, matkailuajoneuvot, kevytkuorma-autot ja  työkoneet.

Yritykset hox! Tarjoamme edullisia sopimuskuljetuksia ajoneuvojenne, työkoneiden ym kuljetuksille pisteestä A pisteeseen B joustavalla aikataulutuksella luotettavasti.

Vianetsintä

Ajoneuvon väsähtäessä ensimmäisenä tulee mieleen korjaamon mietintä sekä hinauspalvelu. Soita meille ja tulemme paikan päälle tekemään vian etsinnän. Pienen vian ollessa kyseessä voimme korjata ajoneuvosi heti. Isomman vian kohdalla voimme opastaa ja neuvoa sinua korjaamon valinnassa. Tarvittaessa voimme jopa kilpailuttaa yhteistyökorjaamomme edullisimman hinnan varmistamiseksi.

Huoltotyö

Suoritamme pienet huoltotyöt paikanpäällä onpa ajoneuvosi sitten kotipihassa tai tienpäällä. Joissakin tilanteissa on järkevämpää siirtää ajoneuvosi toimipisteeseemme.

Vetotyöt

Yleisimpiä vetotöitämme on tieltä suistuminen liukkauden takia tai lumeen juuttuminen. Hoidamme nämäkin tilanteet nopeasti ja turvallisesti ilman lisävaurioita ajoneuvoosi.

Vikakoodien luku

Nykyaikaisilla laitteilla voimme suorittaa vikakoodien luvun ja nollauksen. 2000-luvun ajoneuvoissa elektroniikan yleistyessä monesti ajoneuvon vian aiheuttaa jokin sähköinen komponentti. Laitteillamme paikallistamme kyseisen vian ja monesti myös pystymme sen korjaamaan pikimmiten.

Virtaongelma

Voimme antaa apuvirtaa ja käynnistää ajoneuvosi. Voimme myös suorittaa akkutestin jolla todetaan ajoneuvosi akun kunto. Tarvittaessa toimitamme uuden akun ja vaihdamme sen paikoilleen.

Rengasongelma

Tuliko renkaaseen reikä? Pystymme paikkamaan renkaan paikanpäällä tai vaihtamaan ajoneuvosi vararenkaan. Tarvittaessa myös toimitamme vararenkaan sinulle mikäli ajoneuvossasi ei ole.

Lukittujen ovien avaus

Jäikö auton avaimet sisään autoon ja koira painoi ovet lukkoon? Avaamme lukitut ovet nykyaikaisilla välineillä nopeasti.

Polttoaineongelma

Polttoaineen loppuessa kesken matkan voimme toimittaa sinulle polttoainetta paikanpäälle. Väärän polttoaineen tankkaus on myös mahdollista ja tälläisessäkin tilanteessa voimme avustaa sinua heti paikanpäällä. Tyhjennämme tankin väärästä polttoaineesta ja tankkaamme oikeaa polttoainetta jotta pääset jatkamaan matkaa.

Välivarastointi

Silloin kun et vielä tiedä ajoneuvosi tulevaisuutta voimme varastoida sen toimipisteeseemme.

Matka jatkaminen

Ison vian yllättäessä ajoneuvoa ei saada heti korjattua. Tällöin avustamme matkan jatkamisessa. Tilanteen vaatiessa voimme myös tuoda sinulle sijaisauton matkan jatkamista varten tai avustaa etsimään vaihtoehtoinen keino matkan jatkamiseksi.

Call Now ButtonSoita